70 درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روش های آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای روسیه ، اکراین و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر می شود.عمده ارقام انگور باغات را بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، میش پستان، کندری، شصت عروس، ملایی، صاحبی احمدی و چفته ذکر کرد که بیدانه بیشتر به کشمش تبدیل می شود. تصاویر زیر از امین رحمانی - میزان در ادامه آمده است
مطلع الفجر14:42 - 1395/06/27
عکس؛
تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش
مطلع الفجر:تاکستان با 35 هزار هکتار باغ انگور دومین شهر تولید کننده ی انگور در کشور به شمار می رود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت.