کد خبر: 106375|14:42 - 1395/06/27
نسخه چاپی

عکس؛

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش
مطلع الفجر:تاکستان با 35 هزار هکتار باغ انگور دومین شهر تولید کننده ی انگور در کشور به شمار می رود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت.
 70 درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روش های آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای روسیه ، اکراین و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر می شود.عمده ارقام انگور باغات را بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، میش پستان، کندری، شصت عروس، ملایی، صاحبی احمدی و چفته ذکر کرد که بیدانه بیشتر به کشمش تبدیل می شود. تصاویر زیر از امین رحمانی - میزان در ادامه آمده است
 
 
 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

 

تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد