70 درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روش های آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید می شود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای روسیه ، اکراین و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر می شود.عمده ارقام انگور باغات را بیدانه سفید و قرمز، عسگری، فخری، میش پستان، کندری، شصت عروس، ملایی، صاحبی احمدی و چفته ذکر کرد که بیدانه بیشتر به کشمش تبدیل می شود. تصاویر زیر از امین رحمانی - میزان در ادامه آمده است
عکس؛
تصاویر/ برداشت انگور و تولید کشمش
مطلع الفجر:تاکستان با 35 هزار هکتار باغ انگور دومین شهر تولید کننده ی انگور در کشور به شمار می رود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت.
آخرین مطالب
- ■کشتی گیر خردسال گیلانغر ب در راه تیم ملی
- ■همایش قرار گاه محرومیت زدایی در گیلانغرب برگزار شد
- ■امام جمعه گیلانغرب در پیامی سالروز تاسیس سپاه پاسداران را تبریک گفت
- ■بازدید امام جمعه و فرماندار گیلانغرب از بیمارستان الزهرا .س.
- ■پیش بینی برداشت بیش از ۷۰هزار تن محصول از مزارع گیلانغرب+عکس
- ■هفت نکته در خصوص تنبیه قاطعانه صهیونیستها
- ■موشکهای ایرانی گنبد آهنین را شکست/بیش از ۳۰۰ پهپاد به اسرائیل شلیک شد
- ■تصادف مرگبار در«صیدایاز»
- ■رژیم صهیونیستی با ترور مستشاران ما، آهنگ اضمحلال و نابودی خود را تسریع بخشید
- ■حاجی لق لق “هایی که دل از خاک گیلانغرب نمیبرند
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد